Літні Аутфіти, Короткі Топи та Секрети Зручних Комбінацій
Планувала вчора вихідні на природі з друзями і зіткнулася з тим, що під мій улюблений відкритий сарафан із глибокими вирізами та сорочку з легкої тканини абсолютно немає підходящої білизни чи внутрішнього шару, щоб ніде не стирчали бретелі й усе виглядало охайно. Довелося перерити купу старих речей, але так нічого й не знайшла, тож тепер терміново шукаю якийсь універсальний відкритий варіант без зайвих лямок на спеку.
4 Views

Добре розумію цю проблему із вибором відкритого одягу під сорочки та легкі накидки, бо сама тривалий час мучилася з бретелями, які постійно визирали або сповзали у найневідповідніший момент. Справжнім порятунком для літнього гардеробу став топ бандо, адже це дійсно надзвичайно стильна і зручна модель, яка вже давно оселилася в шафах тих, хто цінує прості, але насправді ефектні речі. Тут спрацьовує правило: мінімум деталей — максимум варіантів, з чим його можна комбінувати щодня. Коли я оновлювала свій базовий гардероб і шукала стильні літні комплекти, то зберегла собі https://25union.com.ua/katalog/topy/top-style-bando/, бо це саме той зручний онлайн-каталог, який я використовувала для підбору легкого одягу.